Ik stimuleer high-level professionals en ondernemers die in de rat race zitten om meer verbinding aan te gaan met zichzelf zodat ze meer balans, zelfvertrouwen en plezier ervaren in hun leven (en hun werkomgeving).

 

Want ik geloof dat wij, als human beings, alleen tot de ware kern kunnen komen en hiervan kunnen genieten wanneer wij even tot stilstand komen, bewuster van onszelf worden en terug gaan naar onze essentie en intuïtie. Dat kan pas als ons lichaam, onze geest en mind met elkaar in verbinding staan en op elkaar zijn afgestemd.

 

Re-align yourself.

Waarom gaat coaching jou helpen?

 

Je ware ik vinden, kun je ook alleen. Boeken lezen, cursussen volgen, met anderen praten, door diepe dalen en naar hoge pieken. Het kan. Het duurt alleen véél langer en het is een stuk moeilijker zonder coaching. Ik durf wel te zeggen: bijna onmogelijk. Wie wijst je op cognitieve biases en is kritisch op je blinde vlekken? Wij houden onszelf te vaak dingen voor om bepaalde waarheden niet te hoeven zien. Met coaching leer je dit te doorbreken.

 

De één-op-één coachingsessies draaien om verbinding met jouw innerlijke zelf. Om daar te komen, worden afleidingen gefilterd. Je ontdekt met welke informatie je verder kunt en welke informatie in de ‘bullshit bucket’ hoort. Confronterend? Misschien, maar als je écht stappen wilt zetten, is dit de aanpak.

 

Vervolgens kom je erachter welke tools jou helpen naar meer balans. In je gedachten, gevoelens en lichaam. Je kunt ze direct toepassen in het dagelijks leven. Zo concreet zijn ze. Door mijn ervaring in de managementwereld (o.a. Agile, Lean en stakeholders management) herken ik de onderwerpen waar je mee worstelt. Het leven op de automatische piloot doorbreken we. Je gaat emotioneel en fysiek weer voelen a.k.a. leven.


Get off of the hamster wheel

Naar cognitieve, emotionele en fysieke veerkracht

 

Met deze lichaamsgerichte coaching van werkgerelateerde en persoonlijke transformatie die focust op lichaam en mind, help ik jou..

 

  • met prikkelende vragen tot jezelf te komen.
  • aan concrete handvatten die je elke dag kunt gebruiken.
  • blinde vlekken te identificeren.
  • je intuïtie te gebruiken in je werk, zodat je vertrouwt op jezelf.
  • aan een stukje accountability.
  • je doelen verduidelijken.
  • persoonlijke en professionele waarden op elkaar af te stemmen. 

Met concrete tools

Mijn analytische en onverzettelijke aanpak helpen jou in je transformatie. We gaan niet samen mediteren met wierook, maar misschien ga je dat zelf wel doen 😉 Ik geef je concrete tools en maak geen onderscheid tussen je lichaam en je geest, want je bent een compleet persoon. Je kunt niet aan het ene werken en het andere vergeten.